THE PASSION

8 T/M 10 APRIL 2022 | MESSIASKERK WASSENAAR

audities The Passion Wassenaar

Voor The Passion Wassenaar zullen er op 9 januari 2022 nieuwe audities gehouden worden voor de rol van verteller en Pilatus (m). Beide rollen zijn wegens het stoppen van de huidige acteurs weer vrijgekomen.

Verteller
In de rol van verteller ben jij de verbinder tussen de andere acteurs en het publiek en geef je het tempo van de voorstelling aan. Voor deze rol zoeken we een man of vrouw met acteer/presentatie ervaring welke makkelijk teksten uit het hoofd kan leren. De verteller heeft geen zangrol in de voorstelling.

Pilatus
Pilatus wordt in The Passion voorgesteld als een opportunistisch leider. Hoewel hij zegt dat Jezus niets verkeerds heeft gedaan, laat hij hem wel kruisigen. Pilatus heeft na de verteller de meeste tekst en zingt daarnaast het nummer ‘zwart/wit’ van Frank Boeijen. Voor deze rol zoeken we een man met acteer- en zangervaring welke makkelijk teksten uit het hoofd kan leren.

Muziek
De muziekstukken zijn zo gemaakt dat amateur-zangers deze goed kunnen instuderen. Deelnemers kunnen van tevoren de oefenmaterialen via internet downloaden, maar je krijgt van ons ook een boek met bladmuziek. Zo kan iedereen zich goed voorbereiden op de repetities. De bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden.

Repetities en voorstellingen
De repetities vinden plaats op zondagavond (9 januari 2022 t/m 27 maart 2022) van 19:00 tot 21:30 uur in de Messiaskerk in Wassenaar. Tijdens deze repetities komen alle zangers/acteurs samen en studeren zij de stukken en het script in onder leiding van zangcoach Kees van der Linden en regisseuse Margreet Osinga. De laatste repetitie is de generale repetitie op donderdag 7 april 2022. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 april 2022 in de Messiaskerk. Het is verplicht om de generale repetitie en de voorstellingen aanwezig te zijn.

Deelnamekosten
Deelname als zanger/acteur bedraagt eenmalig € 50,00. Je krijgt hiervoor deelname aan het project, oefenmaterialen (waaronder bladmuziek, een script en audiobestanden om de partijen mee te oefenen), repetities onder professionele begeleiding, koffie en thee in de pauzes en een programmaboekje.

Beeld- en geluidsopnamen
Deelnemers gaan akkoord met een eventuele beeld- en geluidsopnamen van het project. Deze kunnen worden opgenomen tijdens de repetities en de voorstellingen.

Rol

Je gaat akkoord met alle voorwaarden die vermeld staan op deze koorpagina.

13 + 13 =

Vragen
Heb je nog vragen over je aanmelding voor The Passion Wassenaar? Neem dan contact met ons op via productie@thepassionwassenaar.nl