THE PASSION

8 T/M 10 APRIL 2022 | MESSIASKERK WASSENAAR

Word vrijwilliger bij The Passion Wassenaar!

Het ontwikkelen van een theaterproductie is niet mogelijk zonder een grote groep vrijwilligers. We zijn voor The Passion Wassenaar op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Van het bouwen van het decor tot het helpen bij de crewlunch en van kaartcontrole tot parkeerwacht, er is genoeg te doen!

Wat doen onze vrijwilligers?
Als vrijwilliger van The Passion Wassenaar ben je aanwezig om het theaterbezoek van ons publiek zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo verwelkom je de bezoekers, verzorg je de kaartcontrole, deel je programmaboekjes uit, houd je toezicht in de zaal en draai je bardiensten. Voor de mensen die interesse in (en het liefst ervaring met) techniek hebben wij ook diverse werkzaamheden beschikbaar. Denk hierbij aan het inhangen van licht, beeld en geluid, het opbouwen van het podium en decor en technische ondersteuning tijdens de voorstellingen.

Wat krijgen onze vrijwilligers?
Ons doel is dat jij met een grote glimlach zowel het publiek als de spelers, muzikanten en crew de avond van hun leven te bezorgd! Als vrijwilliger mag je uiteraard de voorstelling gratis bijwonen en krijg je daarnaast een kijkje in de keuken tijdens het hele opbouw- en speelproces van een theaterproductie. Je kan zelf aangeven op welke dag en op welke afdeling je werkzaam wilt zijn. Het meedraaien tijdens de voorstellingen duurt meestal 5 à 6 uur waarbij wij een lekkere maaltijd voor je verzorgen.

Zin om mee te helpen?
Heb jij interesse om een bijdrage te leveren aan onze voorstellingen? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Op welke dag(en) wil je helpen?

3 + 7 =

Vragen
Heb je nog vragen over je aanmelding als vrijwilliger voor The Passion Wassenaar? Neem dan contact met ons op via productie@thepassionwassenaar.nl