THE PASSION

3 T/M 5 APRIL 2020 | JOZEFKERK WASSENAAR

Deelnemen aan The Passion Wassenaar

Deelnemen aan The Passion Wassenaar is bedoeld voor iedereen die van zingen en acteren houdt. Er hoeft geen toelatingsauditie gedaan te worden voor deelname aan het koor en de cast. Wel zullen er aparte audities worden gehouden voor de (hoofd)rollen in het stuk. Lees voor aanmelding de informatie op deze pagina goed door.

Muziek
De muziekstukken zijn zo gemaakt dat amateur-zangers deze goed kunnen instuderen. Deelnemers kunnen van tevoren de oefenmaterialen via internet downloaden, maar je krijgt van ons ook een boek met bladmuziek. Zo kan iedereen zich goed voorbereiden op de repetities. De bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden.

Repetities en voorstellingen
De repetities vinden plaats op zondagavond (29 september 2019 t/m 29 maart 2020) van 19:00 tot 21:15 uur in de St. Jozefkerk in Wassenaar. Tijdens deze repetities komen alle zangers/acteurs samen en studeren zij de stukken en het script in onder leiding van zangcoach Kees van der Linden en regisseuse Margreet Osinga. De laatste repetitie is de generale repetitie op donderdag 2 april 2020. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 in de St. Jozefkerk. Het is verplicht om de generale repetitie en de voorstellingen aanwezig te zijn.

Deelnamekosten
Deelname als zanger/acteur bedraagt eenmalig € 75,00. Je krijgt hiervoor deelname aan het project, oefenmaterialen (waaronder bladmuziek, een script en audiobestanden om de partijen mee te oefenen), repetities onder professionele begeleiding, koffie en thee in de pauzes en een programmaboekje.

Beeld- en geluidsopnamen
Deelnemers gaan akkoord met een eventuele beeld- en geluidsopnamen van het project. Deze kunnen worden opgenomen tijdens de repetities en de voorstellingen.

Stemsoort

Zingen en/of acteren

Je gaat akkoord met alle voorwaarden die vermeld staan op deze koorpagina.

12 + 5 =

Vragen
Heb je nog vragen over je aanmelding voor The Passion Wassenaar? Neem dan contact met ons op via productie@thepassionwassenaar.nl