THE PASSION

3 T/M 5 APRIL 2020 | JOZEFKERK WASSENAAR

Deelnemen aan The Passion Wassenaar

Deelnemen aan The Passion Wassenaar is bedoeld voor iedereen die van muziek maken houdt. Er hoeft geen toelatingsauditie gedaan te worden voor deelname aan The Passion. Wel dienen de orkestleden te beschikken over ruime ervaring in het spelen in een ensemble of orkest. Lees voor aanmelding de informatie op deze pagina goed door.

Muziek
De muziekstukken zijn zo gemaakt dat amateur-muzikanten met de genoemde ervaring deze goed kunnen instuderen. Muzikanten kunnen van tevoren de oefenmaterialen via internet downloaden, maar je krijgt van ons ook een boek met bladmuziek. Zo kan iedereen zich goed voorbereiden op de repetities. De bladmuziek en oefentracks zijn alleen voor je eigen oefendoeleinden bestemd en mogen niet verder gedistribueerd worden.

Repetities en voorstellingen
De repetities vinden plaats op zondagmiddag 5 januari, 26 januari, 2 februari, 8 maart en 22 maart van 13:00 tot 17:30 uur in de St. Jozefkerk in Wassenaar. Tijdens deze repetities komen alle muzikanten samen en studeren zij de stukken in onder leiding van dirigent Kees van der Linden. De laatste repetitie is de generale repetitie op donderdag 2 april 2020. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 in de St. Jozefkerk. Het is verplicht om de generale repetitie en de voorstellingen aanwezig te zijn.

Deelnamekosten
Orkestleden betalen geen deelnamekosten. Muzikanten krijgen oefenmaterialen (waaronder bladmuziek, een script en audiobestanden om de partijen mee te oefenen), repetities onder professionele begeleiding, koffie en thee in de pauzes en een programmaboekje.

Beeld- en geluidsopnamen
Deelnemers gaan akkoord met een eventuele beeld- en geluidsopnamen van het project. Deze kunnen worden opgenomen tijdens de repetities en de voorstellingen.

Je gaat akkoord met alle voorwaarden die vermeld staan op deze orkestpagina.

9 + 15 =

Vragen
Heb je nog vragen over je aanmelding voor The Passion Wassenaar? Neem dan contact met ons op via productie@thepassionwassenaar.nl